ครั้งแรกของโลก กับเทคโนโลยีอัจฉริยะ ที่มาเปลี่ยนเสียงที่คุณ เคยได้ยิน ให้ชัดเจนยิ่ง..กว่าเดิม

INTELLIGENT  TODAY  SMARTER  TOMORROW

ก้าวเข้าสู่ยุคใหม่ ที่เครื่องช่วยฟังสามารถเรียนรู้ประสบการณ์การฟังจากนับล้านสถานการณ์เสียงรอบตัว เพื่อสร้างเสียงที่ดีที่สุด ให้คุณ ซึ่งเป็นยุคที่เทคโนโลยีในการแก้ไขปัญหาการได้ยินถูกพัฒนาให้มีความชาญฉลาดมากขึ้น และใช้ได้ง่ายกว่าที่เคยใช้มา ช่วยให้คุณลดการปรับตัวในการใช้เครื่องช่วยฟัง

และเรามีความภูมิใจในครั้งแรกนี้ ที่จะพาคุณเข้าสู่ประสบการณ์ใหม่ของการฟังที่มาเปลี่ยนเสียงที่คุณเคยได้ยิน ให้ชัดเจนยิ่งกว่าเดิมกับ WIDEX EVOKE

WIDEX EVOKE ใช้เทคโนโลยีอัจฉริยะเพื่อเรียนรู้จากสภาพแวดล้อมใหม่ๆ ในการสร้างทัศนียภาพของเสียงในทุกช่วงเวลา ใช้การจับคู่เสียงที่แม่นยำที่สุดในการตรวจจับ และตอบสนองต่อเสียงรอบๆตัวคุณอย่างสมบูรณ์แบบ และต่อเนื่องตลอดการได้ยินของคุณ ใช้เทคโนโลยีคลื่นเสียงเพื่อเปรียบเทียบแหล่งเสียงที่สำคัญที่สุด และช่วยให้คุณได้ยินเสียงที่ปรับตัวเข้ากับชีวิตของคุณได้ชัดเจนยิ่งกว่าที่คุณต้องปรับตัวเข้ากับเสียง ด้วยคุณภาพเสียงที่ไม่มีใครเทียบ

WIDEX ได้พัฒนาแพลตฟอร์มใหม่ที่ได้รับการออกแบบมาสำหรับเสียงที่ดีที่สุดถึง 2 e-platform

  • แกนเร่งตัวจัดการที่มีประสิทธิภาพมากขึ้นกว่าเดิมส่งมอบพลังการประมวลผลที่เหนือกว่าด้วยการใช้พลังงานน้อยที่สุด
  • แกนใหม่ที่มีความยืดหยุ่นช่วยให้มั่นใจได้ว่าแพลตฟอร์มจะปรับตัวให้เข้ากับความชอบของแต่ละบุคคลได้
  • แกนคู่ที่ประมวลผลได้เร็วกว่าแพลตฟอร์มเดิมถึง 30% โดยมีการดำเนินงานมากกว่า 800 ล้านล้านครั้งต่อวินาที และพารามิเตอร์ที่มีการกำหนดค่ามากขึ้น

WIDEX EVOKE™ มีการเชื่อมต่อเพิ่มพลังการประมวลผลและความยืดหยุ่นมากกว่าแพลตฟอร์มที่เคยผลิต เป็นวิธีการแก้ปัญหาเครื่องช่วยฟังเป็นครั้งแรกเพื่อให้สามารถใช้งานเครื่องได้ กุญแจสำคัญในการใช้พลังงานที่น่าทึ่งคือแกนที่มีความยืดหยุ่นพร้อมแรมเฉพาะซึ่งช่วยให้สามารถเพิ่มคุณลักษณะใหม่ๆ หรือข้อมูลที่เหมาะสมได้โดยไม่ส่งผลต่อสมรรถนะของแกนเร่งความเร็ว นอกจากนี้ E-platform สามารถเข้าถึงพลังการประมวลผลขนาดใหญ่ของสมาร์ทโฟนได้ผ่านทางเทคโนโลยี 2.4 GHz

WIDEX EVOKE™

เป็นเครื่องช่วยฟังชุดแรกที่ใช้เครื่องเรียนรู้เพื่อค้นหาความต้องการของผู้ใช้ และช่วยให้พวกเขาได้รับประสบการณ์การฟังที่ดียิ่งขึ้น ซึ่งหมายความว่าการได้ยินของผู้ใช้ยังคงมีวิวัฒนาการต่อไปแม้จะได้ยินเสียงที่เหมาะสมแล้วก็ตาม

WIDEX EVOKE™

ได้เรียนรู้จากข้อมูลที่สร้างโดยผู้ใช้แต่ละราย โดยใช้ข้อมูลเพื่อสร้างเสียงที่แม่นยำยิ่งขึ้นเพื่อเป็นประโยชน์ต่อผู้ใช้ในการได้ยินในชีวิตจริงของพวกเขา

ONCE TOUCHED,

ALWAYS REMEMBERED

The one-touch SoundSense Adapt control feature in WIDEX EVOKE™ uses adaptive learning to remember the user’s preferred settings across multiple parameters for each environment. This results in better sound immediately,  even if the user has never visited that location before. This environmentally linked, adaptive feature can be accessed using the new WIDEX TONELINK™ smartphone app, with on-board hearing aid controls or by using existing DEX accessories.

CONTINUOUSLY EVOLVES

HEARING PERFECTED IN THE REAL WORLD

WIDEX EVOKE™ is the world’s first hearing aid to use machine learning. Every day it helps every user’s experience of sound. Plus it learns from the listening preferences of users all over the world – moving the evolution toward better hearing from the lab and the clinic into real life.

EVOKE™ APP

GUIDES YOU TO PERSONALISED HEARING

Refine your hearing in real life by listening to two sound profiles with the app and choosing which you prefer: A or B. The more times you do it, the more EVOKE™ learns about how you want to hear at that moment. You can then save your preferences as a program and use it the next time you are in the same environment.

In addition the EVOKE™ App allows you to :

  • Mute or adjust hearing aid volume and use the equalizer to adjust sounds
  •  Create personal programs with your own names, photos and sound adjustments
  • Add locations to programs and locate your hearing aids if lost

The EVOKE™ app is for the EVOKE™ F2 smartphonecompatible model.

THE MORE WE LEARN, 

THE BETTER THE WORLD  HEARS

In the first iteration of WIDEX EVOKE™, each time someone uses the device’s SoundSense Learn feature, we learn more about how our users prefer to hear. We’ll use that anonymous data for firmware updates. 

However, it is our goal to evolve WIDEX EVOKE™ so that improvements in sound quality shaped by user experiences can benefit users continuously and in real time.

That means the hearing aid your clients buy today will be even better tomorrow.

TONELINK APP

GIVES EASY CONTROL OF KEY FUNCTIONS

Turn your smartphone into a remote control to easily change programs, adjust volume, and mute and change directional focus. TONELINK’s simple interface is right at your fingertips, and adjustments become a naturally integrated part of daily life. There’s no need to carry separate assistive listening devices or to touch the hearing aids. The TONELINK app is for all EVOKE™ models*.

*except EVOKE CIC-M model

EVOKE™ MODELS AND STYLES

EVOKE is available in six behind-the-ear (BTE) models and four in-the-ear (ITE) models. Your hearing care professional can help you choose the ideal model for your specific hearing loss and lifestyle.

WHICH  EVOKE™  IS  RIGHT  FOR  YOU?

ULTIMATE PERFORMANCE

If you demand the most sophisticated technology without compromise :

• Most automation of any Widex hearing aid

• More natural, true-to-life sound than ever before

• Best ability to understand speech in any environment

• Automatically adapts to your environment in 11 different listening situations

• Remembers changes you make and applies them to similar situations – even in new environments

• Industry-leading wind noise reduction system ideal for outdoor use

• Immediate comfort and clarity of speech in quiet and noisy situations

• Effortlessly guides you to a better hearing experience while remembering your preferences and continuously improving

EXCEPTIONAL PERFORMANCE

If you demand high standards of performance in everything you do :

• Automatically adapts to your environment in 7 different listening situations

• Excellent ability to understand speech in even challenging situations

• Great for active lifestyles

• Remembers changes you make and applies them to similar situations – even in new environments

• Effortlessly guides you to a better hearing experience while remembering your preferences and continuously improving

HIGH-QUALITY PERFORMANCE

If you demand good value :

• Automatically adapts to your environment in 4 different listening situations

• Remembers changes you make and applies them to similar situations – even in new environments

• Optional Comfort program quickly reduces sounds and adds comfort in quiet and loud environments

• Effortlessly guides you to a better hearing experience while remembering your preferences and continuously improving

5 เหตุผลที่คุณควรใช้ WIDEX EVOKE

1. เทคโนโลยีอัจฉริยะ MACHINE LEARNING ที่ช่วยเรียนรู้เสียงที่คุณชอบในแต่ละสถานการณ์เสียง และนำมาปรับใช้ให้คุณโดยอัตโนมัติ

2. FLUID SOUND ANALYZER เครื่องช่วยฟังสามารถเปลี่ยน Sound Classes ให้เหมาะสมตามสถานการณ์เสียงในชีวิตจริง เช่น เสียงสนทนา เสียงในงานปาร์ตี้ เสียงดนตรี เสียงในขณะขับรถ เป็นต้น เครื่องจะทำการวิเคราะห์เสียงและเปลี่ยนให้โดยอัตโนมัติ

3. E-PLATFORM ชิพประมวลผลเสียงรุ่นใหม่ WIDEX DUAL-CORE PROCESSOR สามารถรับเสียงได้ดีขึ้น และนำไปประมวลผลเสียงได้ดีกว่ารุ่นเดิมให้เสียงฟังสบายเป็นธรรมชาติ เสียง Softsound ที่เป็นเอกลักษณ์ของ WIDEX และเน้นเสียงคำพูดให้ชัดเจนยิ่งกว่าเดิม

4. SMARTPHONE APP สามารถใช้งานร่วมกับแอพพลิเคชั่นบนสมาร์ทโฟน ได้ทั้ง iOS และ Android สำหรับปรับเพิ่ม-ลดเสียง เปลี่ยนโปรแกรมที่ตั้งไว้เลือกทิศทางเสียงที่ต้องการฟัง และยังแสดงปริมาณแบตเตอรี่คงเหลือ และระบุตำแหน่งของเครื่องช่วยฟังได้อีกด้วย

5. WORRY FREE ใช้สบาย ไร้กังวลให้คุณใช้เครื่องอย่างสบายใจไร้กังวลออกไปใช้ชีวิตอย่างเต็มที่ ด้วยการรับประกันจากเดียร์เฮียร์ริ่งนานถึง 3 ปี และ แบตเตอรี่ให้คุณใช้อย่างไม่ต้องกังวลอีก 3 ปี (เฉพาะที่ซื้อในวันงานเปิดตัวเท่านั้น!)

INTELLIGENT  TODAY  SMARTER  TOMORROW